woensdag 26 september 2012

Even heel wat anders

In mijn vorig bericht schreef ik dat ik het noodgedwongen wat rustiger aan moet doen. Ik heb daar zulke lieve reacties op gekregen! Onwijs bedankt hiervoor. Inmiddels ben ik weer begonnen met werken en moet ik leren de lange dagen en het overal ja op zeggen achter me te laten. Naast mijn baan gaf ik ook trainingen, deed presentatiewerk, dagvoorzitterschappen en workshops leiden.
En dit alles combineerde ik met vrijwilligerswerk en een opleiding. Veel dingen had ik al een tijdje op een lager pitje gezet maar jullie snappen wel dat het me allemaal een beetje teveel werd. Ik heb dus echt even prioriteiten moeten stellen. Maar goed, nu mijn kaart van deze week. Even heel wat anders.


Onze buurvrouw is onlangs bevallen van een lief meisje en daar moest een kaartje voor komen. De buuv is een sportieve jonge vrouw en daar past een mierzoete kaart toch minder bij vond ik. In deze Cards & More vond ik het patroon voor dit stoere babypakje. Ik heb ook een groene variant gemaakt.



De hangertjes heb ik uitgestanst gekocht op een beurs en passen er helemaal bij. Voor de rest alleen wat knoopjes gestanst ter versiering en met een gelpen wat stikrandjes gemaakt. Verder geen poespas en bloemetjes. Leuk toch?!

                                                                   

32 opmerkingen:

Colinda zei

Wat zijn ze leuk!! Heb zeker dat nummer gemist want ze komen me niet bekend voor. Super schattig!! Doe rustig aan, dikke knuffel Colinda

Anoniem zei

Oooh die zijn leuk !!! Heel wat anders dan een standaard geboortekaartje !
Enne rustig aan hoor !
Groetjes Berdien

Silvia zei

Wat een leuke geboortekaartjes heb je gemaakt Nathaly.

En rustig aan blijven doen hoor! Aan jezelf blijven denken. Succes!

gr. Silvia

Nadine zei

Errug leuk! Allebei!

Jeannette zei

super leuk Nathaly, vel origineler dan een kaartje, hoe mooi ook. Je hebt er goed aan gedaan om een stapje terug te doen, ik word al moe als ik het lees, meid hoe heb je het allemaal in kunnen passen? en nu rustig aan he? anders gaat het weer fout, groetjes Jeannette

Miranda Mols Stampin Utopia zei

oooo, wat zijn ze leuk!! Gelukkig gaat het de goed kant op met je!!

Xio zei

Hoi hoi Nathalie,
Wat een leuke kaarten Ik ga snel weer bellen
Xio

Els zei

Hoi Nathaly, Helaas had ik je vorige post gemist, maar ik begrijp natuurlijk wel dat je het rustiger aan moet doen. Deze kaart heb je weer schitterend mooi gemaakt en de kleurtjes vind ik ook heel leuk. De vorige post is ook weer zo super mooi. Doe maar lekker rustig aan en ook lief zijn voor jezelf. Liefs, Els

Yolanda zei

Zeker heel wat anders dan we van je gewend zijn, maar zeker zo leuk!
Groetjes Yolanda

José zei

Hemeltjelief Nathaly, geen wonder dat je er doorheen zat! Hoe krijg je het voor mekaar om dat alles zo lang gecombineerd te hebben! Pas op de plaats dame!
Je kaarten vind ik ontzettend leuk. Mooie papiertjes heb je gecombineerd. Onwijs leuk!

Corrie zei

Wat een schattige pakjes Nathaly!!!

Liefs Corrie

Unknown zei

Wat snoepig Nathaly! Ze zien er allebei beeldschoon uit en je buurvrouw zal er blij mee zijn! Heel goed dat je een stapje terug doet, soms moet dat gewoon om weer terug op je oude energie-niveau te komen; het is even wennen natuurlijk, maar vroeg of laat zal je merken dat dit nieuwe ritme je heel goed gaat bevallen!! Succes ermee! liefs, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Alina zei

ik vind ze heel erg leuk, Nathaly, mooi papier heb je gebruikt!
zorg goed voor jezelf! groetjes!

Mariken zei

Wat een superleuke kaartjes heb je gemaakt! Ik vind ze tof!
pas goed op jezelf, groetjes Mariken.

Mariken zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Scrapcreaties Mirande zei

Hoi Nathaly,
Ik ben blij om te horen dat het weer wat beter met je gaat. Ja keuzes maken is moeilijk, ik herken je verhaal wel. Maar soms moet je echt even aan jezelf denken. Veel sterkte daarbij de komende tijd.
Ik vind je kaartjes super. Heel stoer, die blauw groene en lekker zoet die roze.
Weer eens wat anders maar wel erg mooi.
Groetjes mirande

Christa zei

Hoi Nathaly , dank voor je lieve woorden van medeleven op mijn blog. Doet me goed. En jeetje wat ben jij een bezige en drukke bij .... ik word al moe als ik het lees. Begrijpelijk dat je het een beetje rustiger aan moest doen. Denk goed aan jezelf !! En dan die baby-pakjes : SUPER CUTE !! Ga ik onthouden. Liefs , Christa.

Gerdine zei

Ze zijn echt leuk!! Inderdaad voor stoere moeders!

gerrie zei

hoi nathaly wat een aparte kaartjes zeg toppie hoor ..
liefs Gerrie

Lia zei

Ha Nathaly, eindelijk gevonden, wat zijn deze leuk geweldig zie ook hele leuke en mooie kaartjes voorbij komen.
Leuk om werk van jou te zien super hoor.
Lieve groetjes Lia

Berlinde zei

Leuke en originele kaartjes Nathaly, heel mooi gemaakt!
Lieve groetjes, Berlinde

Meihsia Liu zei

Wow...these are super cute creations! Nathaly, I Love the cute shape and beautiful colors... :)

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Je kaartjes zijn heel leuk!! En fijn dat je weer een beetje aan de gang kunt.. Pas goed op jezelf!!
Lieve groetjes, Yvonne

Nancy zei

Oh WOW!! Those cards are absolutely adorable! The design is wonderful, and I really like the plaid papers with the polka dots! Such pretty colours too! Wonderful work, Nathaly!...Nancy :o)

Sandra zei

Wat een super leuke babykaartjes heb je gemaakt !

Helga Teunissen zei

Wat zijn deze kaartjes GEWELDIG!!!!! Doe het verder maar lekker rustig aan, alles op zijn tijd, en nee zeggen, mag echt wel!!!!
Liefs, Helga

martina's kaartjes zei

heel erg leuk gemaakt ! mooooooi ! doe maar rustig aan hoor, wij blijven in de buurt hoor, geen probleem,
grtjs, martina
x

Bernadet zei

ooow wat zijn deze gaaf Nathaly.
Ff mijn kast induiken hoor, want ik die C&M ook nog liggen. Ga ze ook vast en zeker eens maken.

Patricia zei

Hoi Nathaly,

Nu ik je verhaal zo zit te lezen herken ik zoveel. We leven echt in een tijd van "moeten", wat we ons zelf aandoen natuurlijk, dus af en toe "MOET" je ook even op de rem trappen. Goed dat je dit hebt gedaan en dat je even lekker alleen aan jezelf denkt. hou vol, heel veel sterkte. Je kaartjes vind ik zo leuk geworden en zo origineel.
Steek hier maar meer tijd in want ik kijk altijd uit naar je mooie creaties.

Liefs Patricia

Cornelie zei

Dit heb ik toch helemaal gemist!! Wat een toffe kaartjes!!
Goed om je zelf denken, en ik hoop dat je weer een beetje op de goede weg bent! er is niets mis met af en toe nee zeggen hoor!

Marjan zei

Deze post heb ik ook gemist, snel na de geboorte van mijn kleindochter, toen was ik ook anders bezig:) Bovendien met werk enzo.
Maar wat fijn dat je weer beter gaat, meid! Iets te veel op je bord gehad, denk aan jezelf. Dat zul je hiermee wel geleerd hebben ;)
En... wat zijn dit supercute kaartjes!! Ik ben fan!

Christa zei

Hoi Nathaly , ik vind deze tuinpakjes zo gaaf en wil ze heel graag ook maken. In welke Cards en More hebben ze gestaan ?
Als ik op de link klik kom ik niet verder. En ik heb hier wel een stapel Cards en More maar het is misschien handig als ik weet in welke ik moet zoeken .... Alvast bedankt !! Groetjes , Christa.