zondag 9 september 2012

Thinking of you

Ik moet het wat rustiger aan doen de laatste tijd en wat meer pas op de plaats nemen. Op zich niet verkeerd maar is even wennen voor een bezig bijtje als ik. Tussen het rusten door bezoek ik wat blogs voor inspiratie. Ik vind de creaties van de Franse dames altijd geweldig en via hen ben ik een tijd geleden gestuit op wat prachtige Poolse blogs. Die dames kunnen er wat van! Romantyczny  en Maarchewkowa zijn hier een voorbeeld van. Nou, inspiratie heb ik gekregen. Maar op mijn eigen manier uiteraard ;-) Voor jullie heb ik weer een nieuw kaartje.






                                                                



27 opmerkingen:

Jeannette zei

hoi Nathaly, wat vervelend voor je dat je het wat rustiger aan moet doen, maar soms moeten we even op de rem trappen om onszelf te beschermen he? luisteren naar je lichaam zeggen ze niet voor niks!
Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt, je mag dan de inspiratie wel elders hebben opgedaan maar het is toch echt wel jouw kaartje hoor, heel mooi, het beste, zorg goed voor jezelf en tot de volgende keer, groetjes Jeannette

Irene zei

Prachtige stijlvolle kaart Nathaly en ik hoop dat het niets ernstigs waardoor je rustig aan moet doen zo net na die heerlijke vakantie ??
Goed opletten en beterschap, liefs Irene

Marlies zei

Wat een super mooie chique kaart!! Prachtig design en ik herinner me dat ik de swirl(blad) ook heb, was ik helemaal vergeten en ik heb niet eens zoveel mallen kan je nagaan. Ik ga meteen even bij de links kijken.
Vervelend voor je dat je rustig aan moet doen. Pas goed op jezelf. Liefs, Marlies

Berlinde zei

Een mooie elegante kaart Nathaly!!
Lieve groetjes, Berlinde

Corrie zei

Hoi Nathaly
Dit is ook weer een Beauty zeg!
Ik vind het een heel mooi en sjiek kaartje, doe rustig aan he.

Groetjes Corrie

Miranda zei

Wat moet, moet he! Maar wat je maakt is dan ook een plezier om naar te kijken, prachtig.

Nadine zei

Vervelend zeg dat je verplicht rustig aan moet doen. Maar je kaart is weer geweldig zeg, mooie rustige kleurtjes, prachtig! Sterkte!

NickelNook zei

Your card is very beautiful, Nathaly! The inside equally as beautiful as the outside! I really like the pretty dew drops on the petals! You always use such lovely dies! Please take care of yourself!...Nancy :o)

Colinda zei

Erg mooi!!1 Je bloemen zijn weer super!!! Dikke knuffel, Colinda

Shirley-anne zei

I am inspired ! Now this is really a simple card design but it is quite striking and beautiful .
Must see more of your projects

Yvonne van Bruggen zei

Leuk dat je ook even op mijn blog bent komen kijken! Ik ken het gevoel.. pas goed op jezelf! Je kaart is echt prachtig!!
Groetjes, Yvonne

debby4000 zei

Oh what an absolutely gorgeous card.
luv
Debby

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart. Mooi ook de druppeltjes op de bloem.

Groetjes Astrid.

M@rjan zei

Wow, erg mooi Nathaly! Toch een echte kaart van jou, hoor.
Rustig aan doen is ook moeilijk, maar soms moet je gewoon om gezond te blijven. Doe je best en knutsel lekker, meid!

Judith zei

Hallo Nathaly,
Hopelijk kun je eraan toegeven. Even rust is heel belangrijk.
Gelukkig heb je een hobby dat ontspannend werkt. Je kaart is zo mooi geworden! Rustige, chique kleuren en heel veel Nathaly-details. Mooi!!!
Sterkte met alles,
groetjes, Judith

Yolanda zei

Hoi Nathaly, wat heb je weer een prachtige creatie gemaakt! So Nathaly. Ja, soms is het nodig even pas op de plaats te maken. Maar jammer genoeg luisteren we te weinig naar ons eigen lichaam. Verstandig als jij het wel doet ... en ondertussen mooie kaartjes ter inspiratie voor ons maakt ha, ha. Nee hoor geintje, denk maar eerst aan jezelf. Groetjes Yolanda

Ira Huberts zei

Hij is weer helemaal chic-de-friemel Nathaly! Vind 'm prachtig geworden! Ja, soms moet je inderdaad even een stapje terug doen, de boog kan niet altijd even gespannen zijn. Succes ermee! Liefs, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Ballie (Bennarda) zei

Hoi Nathaly, leuk dat je op mijn blog geweest bent, heb ook jou kaarten bekeken en ik vind ze super, heel anders dan de mijne , dat vind ik ook leuk om te zien en ideetjes op doen, hoop dat je het echt wat rustiger aan ggat doen als dat even nodig is.Je hebt er een volger bij, leuk als jij mij volgt, groetjes Bennarda (Ballie)

http://balliescreationballie.blogspot.com

Christa zei

Hoi Nathaly , wat een prachtige kaart laat je hier weer zien !! Heel stijlvol. Spijtig om te lezen dat je het rustig aan MOET doen .... hopelijk niks ernstigs. Lijkt me idd. erg moeilijk. Maar denk goed aan jezelf ! Liefs , Christa.

Bernadet zei

prachtig gedaan Nathaly.
Hopelijk is er geen ernstige reden voor dat je het wat rustiger aan moet doen?

Femmy zei

Schitterend nathaly en idd de dames maken prachtige kaarten!
groetjes femmy

Meihsia Liu zei

Such a gorgeous card, Nathaly. I love the beautiful flowers and great layout.... :)

Elly zei

Wat een bjoetie Nathaly!!

groetjes, Elly

Esther zei

Freubelen werkt bij mij altijd erg rustgevend dus ik hoop bij jou ook.
Helaas kan ik me er ook niet vaak genoeg toe zetten.
Je kaartje is erg leuk geworden.

groetjes Esther

Gerdine zei

Wow, wat een mooie kaart! Ja, die Poolse dames kunnen er zeker wat van. Mooie, originele stijl hebben ze! Maar dat kunnen we van jou ook zeggen. De grijze in je vorige post is ook zo mooi!
Sterkte met rustig aan doen!

Angela zei

GEWELDIG mooi kaartje Nathalie!!
Xx Angela

José zei

Hoop dat er niets ernstigs met je is meid! Rustig aan doen als dat niet in je aard ligt is lastig he. Je kaart is ontzettend mooi. Heel elegant en mooie de lichte kleuren met de donkere accenten!
Ik zal eens op de linkjes gaan kijken.