zaterdag 9 oktober 2010

Tweede award

Ik heb mijn tweede blog award ontvangen. En wel van Judith. Onwijs bedankt hiervoor, Judith.


Het is de bedoeling dat ik nu 3 zaken vermeld waar ik van hou.
1. Zoals jullie weten ben ik gek op scrappen; met name het maken van minialbums.
2. Ik heb ook een passie voor binnenhuis architectuur. Ik hou heel erg van het stylen van huizen, het bezoeken van woonwinkels en van woonprogramma's.
3. En ik ben nu bezig een passie dat ik al heel lang wil uitvoeren in praktijk te brengen: taarten decoreren. Ja ja, ook ik ben om. Alhoewel, ik wil dit al jaren doen. Nog voordat het zo hot werd. Op mijn geboorte eiland Curacao is dit een vak wat al jaren met veel deskundigheid wordt beoefend. En vandaag heb ik zelfs de taartenbeurs in Hilversum bezocht met mijn nichtje Lunarda en collega Heleen. Zulke fantastische taarten gezien! Wellicht dat jullie hier binnenkort wat van zien ;-)

3 opmerkingen:

Judith zei

Hallo Nathaly,
Wat leuk dat je met nog een hobby gaat beginnen, ga je je mooie taarten ook hier laten zien? Yes, please (-:
Groetjes en een fijn weekend,
Judith

Diana zei

Hey, heel erg bedankt voor je berichtje op mijn blog en gefeliciteerd met je award...heel toepasselijk gezien de beurs waar je naartoe bent geweest.

Ik ben trouwens de vriendin van Carmen van Card Art(als je dat niet wist). We hebben elkaar nog gesproken, vooral over het Cambridge dieet, in Zeist. Je hebt prachtige werken op je blog staan, ik ga je zeker in de gaten houden ;o)

Diana x

Annemieke zei

Hallo, Wat een leuk blog heb je! En wat maak je mooie scrapprojecten! Ik kon zo nu en dan even neuzen hier hoor! :-)

Groetjes Annemieke