zondag 10 oktober 2010

4-luik

Een tijdje geleden had ik een fantastisch idee in m'n hoofd. Ik wilde een 4-luik maken met diverse kleuren cardstock en veel stempels (ik hou heel erg van die combinatie). Het moest deze keer juist niet strak worden maar met lekker veel krullen en toeters en bellen. Maar toen ik ermee klaar was vond ik het niet echt geweldig! Het leek wat oubollig. Ik weet niet eens wat voor stijl dit is. Nog getwijfeld of ik het zou posten. Maar goed, kijk zelf maar.

8 opmerkingen:

durvina zei

Hoi Nataly,

Wat heb je weer een geweldige kaart op je blog echt prachtig, mooie kleuren bij elkaar.

gr, Durvina

Judith zei

Hallo Nathaly,
Toen ik je kaart zag, was ik weer helemaal enthousiast! Zo leuk!
Ik snap wel dat je naar je eigen creaties altijd zelfkritisch gaat kijken. Dat heb ik nou ook zo vaak. Maar werkelijk, hij is weer super geworden!!!
Groetjes van Judith

Margot zei

ik vind 'm erg mooi geworden!

Silvia zei

Hij is mooi geworden Nathaly.

gr.Silvia

Diana zei

Aan de ene kant snap ik wel wat je bedoelt...het mist een beetje de wauw factor. Maar desondanks heeft ie ook zeker wel de mooi factor !! zelf ben je toch altijd kritisch naar je werk toe...

diaan x

Elly-My Everyday Things zei

Hi Nathaly! Wat leuk dat je een berichtje op m'n blog achtergelaten hebt! Even een antwoord op je vraagje over de beige kussens: die komen idd bij H en M vandaan.
En natuurlijk over je scrapwerk: helemaal super!!! Mooie kleurtjes en leuke details!
Groetjes Elly

Moon zei

Misschien bedoel je dat het wat druk is voor jouw doen. Als die fransen het zo druk maken met toeters en bellen doen ze de hele mikmak in een (pastel)kleur dat is veilig en dan kan er niks mis gaan. (heb ook nacht studie gedaan bij de Franceska's) ;)Ik vind jouw stijl veel spannender, jij durft ook eens iets te proberen. Als je dat niet doet kom je nooit achter je eigen stijl en vind je nooit je eigen draai,
Liefs Moon

Peet zei

geweldig mooi, Nathaly!!!!