donderdag 28 oktober 2010

Taarten Festival

Afgelopen weekend was het Taarten Festival bij Pipoos. Ik kon kiezen tussen cakejes decoreren of aan de slag met het super mooie papier Piece of Cake, een geweldige combi van heerlijk zoet roze en warm stoer bruin. Naast mint met bruin is dit een van mijn favoriete combi's. Ik kreeg geen genoeg van dit prachtige papier. De komende tijd laat ik jullie een aantal van de creaties zien die ik voor het festival gemaakt heb. Dit is de eerste kaart.

Gebruikte materialen:
o.a. Cardstock, papier Piece of Cake van Dovercraft, EK Succes bloemenponen en randpons, JustRite Homemade Treats set, JustRite Wood Stamper, Nestabilities.

5 opmerkingen:

Natasja zei

Nathaly,

Het ziet er weer super gelikt uit !!
En een hele mooie combi qua kleuren..
Ik ben benieuwd naar je andere creaties..

Judith zei

OOOOOOOOOOOOOOOOO Nathaly, dit is weer een super kaart! Mooie kleuren en jij weet daar dan ook weer een prachtige combi van te maken. Echt een G A A F kaartje!
Wat ik ook leuk vind dat jij de cupcakes niet inkleurt, dat durven niet veel creatievelingen. En toch staat het heel goed (-:
Fijn weekend,
groetjes van Judith

Angela zei

Wat een prachtig kaartje!!!!! Echt heeel gaaf!!!
xxAngela

Diana68 zei

deze kleurencombi is ook een favoriet van mij....ontzettend leuk kaartje !!

Diana x

Mirande zei

Hoi Nathaly,
Ik kwam via het blog van Judith bij jou terecht. Wat maak jij een mooie dingen en helemaal in mijn favorietje kleurtjes. Ik ga je de komende tijd volgen hoor.
Groetjes Mirande