zondag 19 september 2010

Timo superstar

Ik had beloofd vanavond nog mijn nieuwste project te laten zien. Bij deze. Het bevat nog geen foto's van Ghana hoor. Dat komt nog wel. Het papier had ik thuis nog liggen (heb me voorgenomen geen papier meer te kopen, zoveel heb ik er nog ;-)
Het middelpunt van het albumpje is Timo, het zoontje van mijn nichtje Odalies. Timo is een superleuk ventje en bovendien heel slim. En dat is echt niet omdat hij familie is, het is gewoon echt zo. Mijn moeder belt me dikwijls op met ondeugende verhaaltjes over Timo.
Ik heb gebruik gemaakt van lekker veel stempels om de embellishments mee te maken.
Voor het albumpje heb ik me laten inspireren door een uitklap boekje dat ik gevonden heb op de blog van de Franse scrapalolette. Kijk zelf maar.Gebruikte materialen:
o.a. Cardstock, papier Sonoma collectie van Scenic Route, stempels van Floril├Ęges, Teresa Collins, Maya Road, Kaiser Craft (Seals), EK randpons, Tim Holtz Filmstrip Frames en Bind-it-All.

9 opmerkingen:

Judith zei

GAAAAAAF, Nathaly!
Ja, ik heb dit gemist, ben blij dat je er weer bent (-:
Leuk, op elke pagina 1 foto en toch zo veel te zien. Niet overheersend, maar prachtig gecombineerd. En ik kan ook alleen maar beamen: lief gezichtje, je achterneefje:)

Margo zei

Wat een geweldig album!!! Hele mooie kleuren en perfecte pagina indeling.Ik heb hem in mijn "jatmap" gezet haha.

Liefs,
Margo

Anoniem zei

Je vertelde vanmorgen over dit album en liet het me zien, nu ik even op mijn gemak thuis heb gekeken, sprakeloos, ik sluit me aan bij je 1e reactie van Judith, prachtig is het!
Lenie

odalies zei

Hey Laika,

WAT IS DIT LEUK!!! Dit is echt helemaal geweldig!!! Alles klopt precies. Je hebt de foto's, kleuren en Timo zijn ondeugende maniertjes van kijken en doen echt tot zijn recht laten komen. SUPER!!! Vind het echt heel erg mooi.

Dikke kus Oda...

aukjev zei

Hoi Nathaly, je bent er gelukkig weer! Je hebt altijd zulke prachtige creaties, en ook deze is weer super!Helemaal jouw ding he ;-) Ook ik ga het idee bewaren en kom weer geregeld bij je kijken. Succes met je werk, lees dat je het al weer erg druk hebt. groetjes Aukje

me-bear zei

Je vertelde al over dit boekje toen ik je de laatste keer zei, maar o wat is hij onwijs gaaf geworden zeg!!!! Ben er echt helemaal weg van!

xx Monica

aukjev zei

Hoi Nathaly, misschien kun/wil je een tipje van de sluier lichten over de maat (maten) van dit boekje? Ik heb em ook gevonden bij scrapolette maar zij noemt geen maten ;-0 Al is het alleen maar de grootste bladzijde, dan heb ik een begin.Vond em zo onwijs gaaf !! groetjes Aukje

Nathaly zei

Hi Aukje, ik heb lopen zoeken naar je emailadres maar had het niet meer. Mail me even terug anders. n.mercera@kpnplanet.nl

Cris zei

Ik hou echt van dit album. Het is een geweldig idee! Kussen van Barcelona.