zondag 19 september 2010

Joehoe...I'm back!!

Jullie dachten zeker, waar blijft ze nou? Ze zou een zomerstop inlassen maar het is bekant herfst. Hahaha...Maar ik wist dat het er niet van zou komen. Het is een enerverende zomer gebleken. Mijn medische ingreep die een routineklus had moeten zijn ging niet goed waardoor een tweede operatie nodig was. Het herstel duurde daardoor veel langer dan gepland waardoor zelfs mijn reis naar Ghana in het gedrang kwam. Pfff...stress alom! Maar eind goed al goed. Mijn lichaam is goed hersteld en de rest heeft gewoon wat tijd nodig. Ghana was een geweldige ervaring en het stelde mij in staat mijn vaardigheden als trainer op dit gebied verder te bekwamen. De laatste paar dagen nog door het land gereisd samen met mijn vriend die later overkwam. Dit gaf ons de mogelijkheid om weer een heel andere kant van Ghana te zien.

Ik ben nu een week terug uit Afrika en heb er al een werkweek op zitten. Echt veel tijd om in de tropen te blijven hangen is er niet. Ik ben gelijk weer ondergedompeld in de drukte. Het werk, opleiding, trainingen en cursussen via het werk, ik zit er gelijk weer in. Welcome back!

En ik zie zulke leuke dingen op scrapgebied! M'n handen jeuken om van alles weer te gaan maken. AAARRGGHH...tijd, ik heb tijd nodig!! Als iemand dat nog in de aanbieding heeft, laat het me dan alstjeblieft weten :-)
Ik heb wel een projectje af. Ik ben er gelijk na terugkomst aan begonnen. Als het meezit zal ik het vanavond op m'n blog plaatsen.

Hieronder nog een heel korte impressie van Ghana.

5 opmerkingen:

Silvia zei

Welkom terug Nathaly!

gr. Silvia

Judith zei

Hey Nathaly,
W E L C O M E back!!!
Heel benieuwd wat je voor iets moois zal laten zien (-:
Indrukwekkend lijkt mij wat je gezien en gedaan hebt in Ghana. Succes met al je nieuwe uitdagingen weer op je werk en veel plezier!
Groetjes van Judith

Natasja zei

Welcome back, Nathaly !!

Wat een mooie kleine impressie van Ghana. Volgens mij heb je heel wat foto's gemaakt !
Ik ben dan ook super benieuwd naar je projekt.

Veel succes met alle drukte, maar dat zal vast wel lukken.

Groetjes, Natasja.

Margo zei

Fijn dat je weer terug bent!! Ik hoop snel al je prachtige creaties weer te kunnen bewonderen.

Liefs,
Margo

Ria zei

Hey Nathaly!! welkom terug dan meis....ik hoop je spoedig weer eens te zien hoor!! en gave foto's!!x