donderdag 11 februari 2010

Vintage

Dit houten vintage kistje was de workshop van Hil tijdens het afgelopen scrapweekend van ScrapArt. Ik zag gelijk dit papier van Cosmo Cricket voor me dat ik nog thuis had. Eenmaal thuis ben ik aan de slag gegaan met dit project. Normaal heb ik niet zoveel met vintage. Leuk om te zien maar ik zou het niet zo makkelijk maken tenzij ik er mijn eigen draai aan geef. Nu heb ik geprobeerd om een traditionele vintage look te creeren. En ik moet zeggen...ik vind het best leuk! En die bloemen van Crealies zijn werkelijk geweldig! Denk dat ik dit vaker ga doen.



Dit blank houten kistje heb ik eerst bewerkt met de Vintage Photo Distress Inkt van Tim Holtz. Dat geeft die prachtige vintage look aan materialen.


De binnenkant van het kistje is ook bekleed.





In het kistje zit een lief mapje waar enkele kaarten in kunnen. En voila! Hier zijn de kaarten.




Het kistje met het mapje en de kaarten ernaast.


Gebruikte materialen:
o.a. papier van Cosmo Cricket, Crealies bloemenstans 2 en 5, Nestabilities scalloped oval small, EK bloemenpons, Quickutz flourish swirl, Eline's vintage clearstamp, Autumn Leaves flourishes, Judi Kins stempel floral wave.

9 opmerkingen:

Natasja zei

Erg mooi, Nathaly !

COLINDA zei

Geweldig!!!!

Anoniem zei

ohhhh wat een mooie dingen maak je zeg.

Wil zei

Dag Naatje, je overtreft jezelf steeds weer! Wat een vreselijk schattig kistje!! En nu ook nog mooie kaarten! En een leuke site!
helemaal toppie!

Anoniem zei

Goh zeg, wist niet dat jij zulke mooie dingen maakte :D Ziet er erg leuk, lief, mooi en vooral knuffelbaar uit!

Zie je snel weer! ;)

Groetjes Roxanne

Anoniem zei

Naat, wat mooi! je verbaast me elke keer opnieuw wat een creatieftalent!!! Die inkt is zeker top zeg, maar jou randen zijn altijd mooi afgewerkt, wat bedoel je met die bloemen,is dat een pons van crealies, of zijn ze kant en klaar en waar heb je die vandaan??
Lenie

Anoniem zei

Het ziet er allemaal fantastisch mooi en verzorgd uit, Nathaly. Fijn om je weer te zien, vandaag.
Lilian (cbg)

Scrap Hills zei

Wauw Nathaly,
wat heb je het doosje geweldig gemaakt en bewerkt met dat papier :o)
Super toppie

groetjes Hil

Ria zei

Hey Nathaly!! Allereerst, ik vond het echt onwijs om je vandaag weer te zien na zo'n lange tijd. Je bent geen spat veranderd ;) En je vintage doosjes...meid, vintage staat je prima!!!