zondag 31 januari 2010

My family

Een tijd geleden heb ik bij Scrapbook Nederland in Voorburg meegedaan aan een werkelijk prachtige workshop. Doorgaans geef ik dan mijn eigen draai aan het project maar bij deze heb ik het nagenoeg exact nagemaakt. Het was dan ook zo mooi! De workshop werd gemaakt en gegeven door Berdien Weideveld. Waow!! Wat kan zij scrappen! Ze staat echt in m'n top 5. Berdien's werk kenmerkt zich door het vele borduren. Dat geeft haar creaties die typische Berdien look.
Ik had me echt voorgenomen om het hele boekje te borduren en ben ook echt met het deurtje begonnen. Maar ik voelde gelijk dat dat me net wat teveel zou worden. Sorry, Berdien! Ik had het je nog zo beloofd :-)


De zwart- witte foto's maakten van het best drukke album een rustig geheel. De foto's zijn gemaakt op het verjaardagsfeest van mijn lieve oma.


De bloemetjes zijn wel echt van mij. Ik maak ze graag en veel. Een paar bij elkaar geeft een leuk effect vind ik. Ik maak ze met de blauwe Daisy pons van EK.Leuk al die chipboards over de foto's, toch?! En die kleuren, het dessinpapier...die zijn gewoon yummie...Gebruikte materialen:
 Het papier is Lemonade van Basic Grey, Lemonade element stickers en Lemonade chipboard sticker shapes.

11 opmerkingen:

odalies zei

Prachtig...!!! Het laat ook echt zien hoe graag je hiermee bezig bent.

Maureen zei

Super mooi boekje geworden Nathaly!

Greetz,
Maureen.

Anoniem zei

Wat leuk is je blog Nathaly! Je maakt prachtige dingen. Je staat bij mijn favo's hoor. ;-)

Hetty zei

Wat een schitterend boekje echt super hoor

gr hetty

Wilma zei

Prachtig~!!!

Anoniem zei

Vol bewondering je blog bekeken, wat maak je prachtige dingen! jou stijl spreekt mij enorm aan!
Je komt bij mijn favorieten te staan....
Anneke

Natasja zei

Wat een mooie creaties, Nathaly !

Charlotte zei

Jeetje Nathaly... wat maak jij een prachtige dingen! Heb je blog meteen in mijn favorietenlijstje gezet! :) Je boekje is geweldig, wat een gave kleuren ook! TOP!!!

Anoniem zei

Ooooh super is het geworden Nathaly !!!! Heel erg mooi met de foto's van jouw familie. Ik ben wel erg teleurgesteld dat je niet alles geborduurd hebt hoor, je had het me beloofd ! (geintje hoor :):) De witte streepjes doen het ook erg goed !!
Groetjes Berdien

Anne zei

Nathaly!! Ik was zooo benieuwd naar je blog en vooral naar je "geheimzinnige" hobby dat ik de hele weg naar huis heb zitten bedenken wat die hobby wel niet kon zijn. Echt alles kwam in me op: van paaldansen tot slangenmens en van fashiondesigner tot postzegelverzamelaar! Je bent echt supercreatief wat leuk! En vooral vind ik het zo leuk dat je niet van die tuttige kaarten maakt (ik ken iemand die maakt van theezakjes kaarten en dat was a no-go) die van jou zou ik zo in de winkel kunnen kopen! Ik ga gauw al je blogs lezen en bekijken!! Enneuh....als ik een keer een paar mooie kaarten nodig heb zal ik zeker aan je denken, ze zijn echt heel speciaal!
liefs y un beso!
Anne (van internationale betrekkingen!)

Monique Lokhorst zei

Hallo Nathaly,

Dit is ook een super gaaf woord boek. Voor mij hoef je absoluut niet te borduren! Dit is echt geweldig mooi!

Veel liefs,
Monique.