woensdag 11 januari 2012

Trip door Zeeland

Daar ben ik weer. Ik ben op dit moment wel bezig met scrappen en ik laat het resultaat misschien eind van de week zien. Maar daarvoor had ik even pauze genomen. Lekker niksen, in huis bezig zijn en erop uit.
Het was een hectisch jaar geweest voor mij. Ik wilde het jaar dan ook heerlijk rustig afsluiten. Kerst was uitbundig gevierd met familie en 2e Kerstdag (mijn verjaardag) hebben we gezellig en knus met z'n tweeën doorgebracht. De volgende dag zijn we naar Zeeland gereden en hebben een paar heerlijke dagen doorgebracht. Hieronder wat foto's van onze trip.


Het was fijn om even uit de grote stad te zijn en allerlei nieuwe dingen te ontdekken. Zeeland is prachtig. Een aanrader! We hebben overnacht in het Van der Valk Hotel Middelburg. We wisten niet wat we zagen. Het hotel is misschien maar een jaar oud en werkelijk prachtig. Heel luxe en een geweldige locatie als uitvalsbasis. Van daaruit gingen we elke dag op stap naar een andere stad. We hebben Middelburg, Veere, Vlissingen, Goes, Hulst, Terneuzen en Zierikzee aangedaan. Zo leuk! En dit was nog maar in de winter. We gaan zeker nog eens terug in de zomer. De afgelopen 3 jaar stonden onze wintervakanties in het teken van sneeuw en ijs. Stiekem hoop je er een klein beetje op. Maar eerlijk gezegd was dit weer veel gunstiger. Misschien herkennen jullie de plekken op de foto's.

17 opmerkingen:

Cornelie zei

Fijn dat je zulke heerlijke dagen hebt gehad! Ik wens je een heel goed nieuwjaar toe!!
Mooie foto's! Zelf ben ik nog nooit geweest. Krijg Rob niet mee!
Ben benieuwd naar je creaties!
Lieve groetjes Cornelie

Juisie zei

Ik kan aan de foto's en je verhaal zien dat je hebt genoten, lijk me een prachtige afsluiting van het jaar. Zeeland is mooi, vooral (vind ik) als het rustig is zoals zo in de winter. De beste wensen voor het nieuwe jaar! Groetjes joyce

Els zei

Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en wat een leuke afsluiting van zo'n druk jaar. Ja Zeeland is prachtig mooi en zoveel te zien. Ik ben benieuwd wat je hier eind vn de plaatst.
Groetjes Els

Linda zei

Heerlijk hoor, even een paar dagen er tussen uit! Zeeland is mooi, wij gingen vroeger al met mijn ouders jaren achter elkaar naar Zeeland! Nu zijn we ook al weer drie jaar met de kinderen naar Zeeuws Vlaanderen geweest in de zomer en echt zooooooo heerlijk! Meestal staan we dan op een camping direct aan zee gelegen wat wil je nog meer! Ben benieuwd naar wat je weer voor moois hebt gemaakt. Groetjes, Linda.

Colinda zei

Hoi Nathaly, wat een gave collage zeg!!! Kun je zo een briefkaart van maken!! Groetjes Colinda

marion zei

Zeeland is een ontzettend gave provincie met heel veel moois. Prachtige foto's en fotocollage. Liefs, Marion

Judith zei

Ook zonder sneeuw erg sfeervol! Zeeland is echt een traktatie voor het oog. Lekker rustig in de winter, neem ik aan? Hopelijk heb je veel energie getankt voor het komende jaar.
Ik hoop op veel blogposten van jou (-:
Groetjes, Judith

Martha zei

Mooie collage!! Zeeland is inderdaad prachtig.
Ik hoop dat je goed uitgerust bent!
Groetjes,
Martha

Marjan zei

Mooie foto's! Middelburg ken ik niet, maar Goes een beetje, daar woont een goede vriendin van mij namelijk. Nog de beste wensen en hopelijk wordt dit een minder druk, maar wel lekker creatief jaar voor je.

Groetjes, Marjan

Angelique zei

Dat ziet er heerlijk uit!!!!

Groetjes Angelique

Patricia zei

Hoi Nathaly,
Dat ziet er heerlijk uit zeg!! Wat een mooie plaatjes...dat smaakt naar vakantie. Ik ken Zeeland, echt prachtig is het daar.
Fijn dat je lekker uitgewaaid bent. Ik kijk uit naar je volgende creatie. Groetjes Patricia

Unknown zei

Heerlijke dagen hebben jullie gehad, Zeeland is inderdaad erg mooi ja! Fijn dat jullie zo hebben genoten en wat een prachtige fotocollage heb je gemaakt, hoe maak je die toch? Groetjes, Ira

Nadine zei

Dat ziet er geweldig uit, ik zal het onthouden!

Wendy Koorevaar zei

Ohh wat ziet dat er gezellig uit op de foto's zeg! Fijn dat jullie hebben genoten, heerlijk om even een tijdje rustig aan te doen he...

liefs,
Wendy

José zei

Wat ziet het er mooi uit zeg. Lekker om even er uit te zijn.
Maar ik kijk wel weer heel erg uit naar je nieuwe creaties. Kom maar op!
Groetjes, Jose

aukjev zei

Nou zo te lezen en te zien hebben jullie er heerlijk van genoten. Volgens mij herken ik een stukje van Veere ;-)Er is zoveel moois te zien. Hoop dat het je weer inspiratie geeft om veel moois te maken in het nieuwe jaar, en dat je daar meer tijd voor hebt dan in 2011. Geniet ervan, groetjes Aukje

Marjoleine zei

Ik herken ook een stukje van Veere. En je hebt helemaal gelijk. Het is er prachtig. Ik was vorige week een weekendje met mijn vriend. Eigenlijk wilden we helemaal niet terug naar huis. We hebben genoten!