dinsdag 8 januari 2013

Help

Ik zit even met een blog probleem, wie weet kan iemand mij helpen.
Gisteren wilde ik een nieuw berichtje plaatsen, schreef een tekst en wilde een foto toevoegen. Nou, wat ik ook deed, het lukte niet. Als ik op het icoontje druk gaat het venster open (waar je dan je foto in moet uploaden) maar verder verschijnt er niks waar je de foto mee kunt invoegen. En het stomme is dat ik het allemaal zo op de automatische piloot doet altijd, dat ik niet eens meer weet hoe het eruit zag.

In december wilde ik al eens een foto op mijn blog zetten. Maar ik kreeg een melding dat mijn Picasa bestand te vol zat en dat ik ruimte bij moest kopen van Google. Ik vond het op dat moment teveel gedoe om te gaan lezen enz. en heb de pc afgesloten. Een week geleden ben ik er voor gaan zitten om het te lezen en toen kon ik ineens wel een foto uploaden. Maar nu kreeg ik ook die melding niet meer. Ik baal hiervan!
Heeft een van jullie ervaring met dit probleem of weet je waar ik moet zijn om het op te lossen?
Ik hoor het heel graag van jullie. Alvast bedankt.

                                                             

9 opmerkingen:

Cornelie zei

Misschien heb je hier wat aan. Eens in de zoveel tijd hebben een aantal mensen hier last van, heel vervelend.
Succes!
http://papierenzo.blogspot.nl/2013/01/sorry.html#comment-form

Berlinde zei

Hoi Nathaly, ik had dit probleem ook dit weekend, net zoals zoveel anderen. Als je Google Chrome installeerd kan je terug je foto's uploaden.
Hoop dat het je lukt, veel succes!
Lieve groetjes, Berlinde

Petra zei

idd openen met google chrome!

liefs

Petra

Jeannette zei

Hallo Nathaly, de meesten van ons hebben de laatste dagen problemen hiermee, waarschijnlijk heb je als browser Internet Explorer, dat kan wel eens het probleem zijn, ik heb zelf ook Mozilla Firefox op mijn pc staan, die geeft geen probleem en ook google chrome heeft geen probleem, hier kan nu zelfs met mijn tablet foto's laden wat eerst niet mogelijk was, dus meis , even proberen, lukt je vast, en ik ben natuurlijk inmiddels wel heel erg nieuwsgierig geworden hihi, groetjes en succes, Jeannette

Miranda zei

Google chrome downloaden en Picasa heeft de opslag verhoogd van 1 gb naar 5 gb. Voordat je foto's plaatst eerst verkleinen. Windows Photo Gallery doet hier goed dienst. Die zit in het Windows Essentials pakket dat ook Windows Live Mail erin heeft.

Yolanda zei

Ik dacht dat ik alleen met dit probleem te kampen had gehad dit weekend. Als ik in het normale scherm waarin ik mijn foto's altijd naar boven haalde op HTML klik, links in het scherm naast NIEUW BERICHT, dan krijg ik nu een nieuw scherm te zien waarin ik de foto's in op kan halen. Dat is voor mij het enige dat veranderd blijkt te zijn. Ik hoop dat je de, voor jou, juiste manier zal vinden want ik schrok ook inderdaad en dat was geen pretje! Succes, groetjes Yolanda

mieke zei

Hoihoi,

Ik lees je probleem en ik zie dat Cornelie al naar mijn blog verwijst.
Ik zet de foto's nu via picasa op mijn blog of je site via google chrome openen en dan kun je het wel downloaden. Zelf vind ik via picasa wel makkelijk, als je de foto dan bewerkt heb kun je deze direct door sturen.

Succes, Mieke

Colinda zei

Hoi Nathaly, bij mij is het precies hetzelfde en las het later dat het gelukkig bij meerdere zo is. Ik sla mijn foto's nu eerst in een picasso album op, wel weer extra werk maar het werkt wel. Succes en een gezellige avond, Colinda

Judith zei

Hallo Nathaly,

Ook ik zat onlangs met het probleem dat mijn webalbum vol zat. Nadat ik een aantal foto's heb gewist, kon ik weer nieuwe uploaden.
Om de opslagruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken, helpt het de foto's eerst te verkleinen.

Meer tips dan hierboven al gegeven zijn heb ik helaas niet voor je. Veel succes!

Groetjes van Judith
PS: ben wel benieuwd wat je ons wilt laten zien (-: