dinsdag 8 januari 2013

En ja hoor...een lay out!

Dames, wat hebben jullie me fantastisch geholpen! Onwijs bedankt voor jullie hulp. Zoals jullie zien is het me gelukt om weer foto's up te loaden naar mijn blog. Ik vind dit zo leuk. Je hebt een vraag, je zet het op je blog en binnen de kortste keren heb je zoveel geweldige vrouwen die je helpen. Bedankt Cornelie, Berlinde, Petra, Jeannette, Miranda, Yolanda, Mieke, Colinda en Judith.

Een aantal van jullie waren gelijk nieuwgierig naar wat ik dan zou posten. Het is natuurlijk ook te lang geleden dat ik iets gepost heb. Van sommige mensen kreeg ik bezorgde berichten of alles wel goed was. Heel lief en bedankt hiervoor. Afgelopen november en december was het een gekkenhuis. Het leek alsof alle afspraken, verplichtingen en werkzaamheden in die twee maanden samenvielen. Ik moest echt prioriteiten stellen om niet weer in dezelfde valkuilen als altijd te vallen.
Maar goed, ik ben er weer (voor hoe lang?...hahaha) en zoals beloofd met een LO.


Ik heb het gemaakt naar aanleiding van het afscheidsfeestje van mijn collega Rika. Zij is afgelopen december met pensioen gegaan en samen met mijn collega's hebben we een scrapalbum voor haar gemaakt. Iedereen heeft een eigen scrap pagina gemaakt en dit was mijn exemplaar. Rika was verantwoordelijk voor de financiën, vandaar de stempel met de cijfertjes. Ik maak niet vaak een lo maar deze vond ik toch wel erg leuk.

Gebruikte materialen:
o.a. cardstock wit, blauw, zwart en groen, For the record dessinpapier van Echo Park, Marianne design tak stans, blad pons van Nellie Snellen, MFT Die-namics roos stans, Es Kiss inktvlek stempel, Kaisercraft clearstamp Numbers, Florilèges journaling stempels ovale à festons en tag à festons, plakparels en bakers twine. 

                                                                

23 opmerkingen:

Judith zei

Heel fijn dat het gelukt is. Heb je trouwens Google Chrome geinstalleerd?

Je mag best vaker LO's maken, deze is geweldig! Leuk idee om zo afscheid te nemen van een collega.
Dat doet mij denken aan een soort LO die mijn zoon heeft gemaakt toen zijn meester met pensioen ging... Toch de foto eens opzoeken en wellicht op mijn blog zetten?

Groetjes van Judith

PS: blijf niet te lang weg, hoor (-:

Sinikka zei

Wat een gave LO. Ik vindt de vorm al super......geen 12x12 inch. Heel leuk.
Een mooi idee om meteen een heel album te maken met iedereen. Zo wordt het een enorm persoonlijk afscheidskado.
Gr. Sinikka

Colinda zei

Hij is super!! Gezellige kleuren en die "vlekjes" vind ik ook erg leuk. Een gezellige dag vandaag, Colinda

Anoniem zei

Gelukkig Nathaly dat het gelukt is !! Werk je nu ook met Google Chrome ? Ik vind daar erg tevreden over. Nooit problemen.

En wat betreft je layout, dat moet je echt vaker doen. Ik vind 'm schitterend ! Die zwarte randjes overal omheen vind ik prachtig, ben zelf ook erg van de randjes. En wat een mooie foto van je collegaatje, je zou niet zeggen dat ze al met pensioen gaat.

Groetjes Berdien

Margot zei

superleuke lo, gave kleuren!

Jeannette zei

hoi Nathaly, ik ben blij voor je dat het gelukt is, gaaf he? met elkaar en voor elkaar op blogs, zo hoort het toch ook? Je LO is schitterend, weer onvermoede talenten van jou, wat een gaaf idee om zo'n boek kado te geven als afscheid, dat zal zeker gewaardeerd worden, hele leuke herinnering, groetjes en succes met je volgende project, Jeannette

Miranda zei

Met een blog heb je heel veel blogdinnen he!! Je LO is net zo gaaf als al je kaartjes. Ik heb ook zo'n mooie lo geplaatst gisteren. Zo kwam een oude passie weer tot leven!

M@rjan zei

Heel gaaf, je lay-out. Erg leuk idee, die cijfertjes en wat een stralende foto! Leuk weer wat van je te zien, Nathaly.

Marlies zei

Een hele mooie LO! Mooie vrolijke kleuren, mooie details en ook een hele leuke, vrolijke foto van je collega! groetjes, Marlies

NickelNook zei

It's a gorgeous page, Nathaly! So good to see you back!...Nancy :o)

Berlinde zei

Fijn dat het gelukt is Nathaly!
Hele mooie LO is dit, een leuk aandenken voor je collega!
Lieve groetjes, Berlinde

Mariken zei

Ik vind dit prachtig gemaakt, top!
Groetjes Mariken xx

cvanholstein zei

Haa die Nathaly!
Je hebt me weten te lokken naar je blog, dus ik hoopte al dat het een layout zou zijn! :D
Je kunt het nog! Jippie!
Gelukkig nieuwjaar trouwens.
Ik heb trouwens leuk nieuws, zit je op FB?
Kijk hier dan eens naar:
www.facebook.com/everylilthing.joycrafts
Tot snel ziens hoop ik!!
xxx, C

Yvonne van Bruggen zei

Wat een gave LO! Mooi gedaan!! Daar zal ze blij mee zijn geweest!
Groetjes, Yvonne

Christa zei

Hoi Nathaly , allereerst wil ik je nog het allerbeste wensen voor 2013 !! Heel veel geluk en gezondheid. En je layout vind ik helemaal super !! Wat een frisse kleurencombinatie heb je gebruikt. Echt gaaf. Wat zal je collega die mooi vinden .... Liefs , Christa.

Crea Astrid zei

Wat een prachtige LO heb je gemaakt. Daar was Rika vast erg blij mee. Erg toepasselijk, zo met de cijfertjes erbij.

Ik had ook problemen met het plaatsen en zag inderdaad bij verschillende blogs al staan dat je Google Chroome moest gebruiken. Daar heeft mijn mannetje netjes voor gezorgd en nu kan ik ook gelukkig weer gewoon plaatsen. Wat moeten we toch zonder dat bloggen. Verslavend!!!!!!

Groetjes Astrid.

Els zei

Hoi Nathaly en de allerbeste wensen nog voor dit jaar en dat we nog vele mooie lootjes of andere creaties van je mogen bewonderen.
Ik sluit me aan bij de woorden van Judith.
De layout is ook weer zo geweldig mooi met al die mooie kleurtjes en en die cijferstempel zijn erg leuk hierbij omdat zij de financiën doet. Echt schitterend mooi.

Fijne dag en groetjes, Els

debby4000 zei

Oh what a wonderful layout, love the colours.
luv
Debby

Patricia zei

Hee wat een verassing, ben inderdaad geen LO's van je gewend. Leuk idee om dit zo aan een collega te geven.
Hij ziet er superleuk uit!!
Fijn dat je er weer even was.
groetjes Patricia

Willy zei

Wat een prachtige lay out heb je voor je collega gemaakt, mooie frisse kleuren en die cijfertjes zijn zo'n leuk detail, ik moet er nog even weer inkomen maar dit is een heel inspirerend!!

Yolanda zei

Ha, ha ... blij dat het gelukt is! Anders hadden we dit fraais moeten missen. Wat zal je collega daar blij mee zijn geweest, zou ik tenminste wel zijn. Groetjes Yolanda

Wendy Koorevaar zei

Ohhh wat een mooie LO heb je gemaakt voor je collega! Lekkere frisse kleuren, een heel vrolijk geheel!

Lieve groetjes,
Wendy

Neltine zei

Gaaf!!!!!! Wouw zo leuk zeg. Heel wat anders, maar dit gaat je al net zo goed af als kaartjes:) Gelukkig kan je weer foto's plaatsen. Kunnen we blijven genieten. Heb je ruimte bigekocht bij picasso?

Gigagrotegroetjes Neltine