maandag 3 oktober 2011

World Card Making Day 2011

Dit weekend was echt voor mij voor de verandering. Ik had werk meegenomen naar huis maar heb dat wijselijk links laten liggen. Ik heb toen heerlijk zitten scrappen. Als eerste toon ik een kaartje dat ik gemaakt heb voor een vriendin die bevallen is van haar eerste kindje. Ik wilde geen drukke kaart maar een simpel, lief en strakke kaart voor een jongetje. Je hebt de neiging om er meer bij te plakken maar dat paste er gewoon niet bij. Ik vind het erg goed gelukt, al zeg ik het zelf. Deze kaart doet mee aan de World Card Making Day challenge van Scrapbook Nederland.


En dit is de sketch.
De tweede creatie doet ook mee aan de challenge van Challenges For You. De opdracht voor deze week was het maken van een verpakking voor een kleinigheid. Ik merk dat ik het album maken mis. Hierdoor worden mijn kaarten en andere creaties steeds meer boekwerkjes. En als het papier mooi is kan ik er geen genoeg van krijgen. Hierbij mijn verpakking.




Ik heb gebruik gemaakt van een grote verpakking luciferdoos. Die heb ik uit elkaar gehaald en als mal gebruikt. Het is een kerstverpakking geworden waar ik erg mee in m'n nopjes was. Ik vind de kleuren, het papier zo mooi!



Door die heerlijke kleuren en de keuze van stanzen heeft het een vintage uitstraling ondanks dat het niet echt vintage is. Ik vond het echt za-lig om aan te werken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Gebruikte materialen:
o.a. kraft, blauw en wit cardstock, papier Kaisercraft Lullaby collection, Nestabilities (scalloped) circle large, Autumn Leaves Talking in circles girl en Pipoos ster pons medium.
o.a. cardstock crème, bruin rood, papier Jingle van Lilybeedesign, Fiskars randpons, doilie, Marianne design muzieknoot stans, EK Success bloemenpons, Eline's Winterhuis stempels, Cuttlebug stans en My Paper World hert stempel.

20 opmerkingen:

marion zei

Heel verstandig hoor, eerst de hobby en dan het werk, schitterende creaties hoor ! Liefs, Marion

Cornelie zei

Ik miste je al, maar hier ben je dan weer! Met prachtige creaties!!! Heel erg mooi weer Nathaly!!
Groetjes Cornelie

Marjan zei

Ik dacht ook al... Nathaly waar ben je!! Werkenwerkenwerken!! Neem je rust op tijd meid, zo belangrijk dat je ook leuke dingen doet. En wat heb je weer een mooie creaties gemaakt!
Een lust voor het oog, allebei je creaties!
Bedankt voor je deelname!

Groetjes, Marjan

Patricia zei

Hoi Nathaly, je hebt weer erg leuke dingen gemaakt. Het babykaartje is erg mooi al houd ik zelf wel van veel franjes. Maar ja als de ontvanger van wat strakker houd moet je daar natuurlijk wel rekening mee houden.
Je verpakkingsdoosje is erg mooi. Hele gave kleuren en wat een leuk modelletje.
Groetjes Patricia

Anoniem zei

Schitterende kaart!! Inderdaad soms is eenvoud echt prachtig en hoeft er niets meer bij !! En dan je doosje GEWELDIG !! Dit idee ga ik onthouden.
Groetjes Berdien

Elly zei

Prachtig weer Nathaly.Harstikke mooi gemaakt!

groetjes, Elly

Judith zei

Zucht...
Nathaly, het is weer suuuuper! Beide creaties. Ik houd wel van strak, dus het babykaartje spreekt mij zeker aan. Maar ook je verpakking is een prachtig geheel. Ik blijf jouw stijl bewonderen!!!
Groetjes,
Judith

Monique zei

Wauw Nathaly, dit is pas een come-back!!
Wat een prachtige creaties! Leuk kaart voor WCMD, clean & simple - ik hou er wel van!
en je verpakking is weer geweldig, daar hoeft zelfs niets meer in, de verpakking is het cadeautje!!

Els zei

Schitterend wat is dit mooi zeg. Wat een heerlijk babykaartje en dan de kerstverpakking ook bijzonder mooi. super leuk allemaal. GRoetjes Els

Brenda Roggeveen zei

Je babykaartje is simpel en mooi! Ik hou er van...
Het doosje is prachtig, lekker kerst! Leuk met het de coaster!

Jacqueline DH zei

Ik kom via het challengeblog CFY hier terecht, wat een mooie dingen maak jij! Deze kadoverpakking vind ik ook prachtig. Ik ga je blog zeker volgen!

gr. Jacqueline

Joyce Ebben zei

Ja ik vind dit ook een super leuk idee! Mooi gedaan! Leuk dat je weer meedoet met CFY! Groetjes Joyce

Desirée-ScrapDees zei

oh wat leuk is dit geworden zeg, echt mooi papier ook wat je er voor gebruikt hebt!

Helga Teunissen zei

Ik vond het erg leuk om je zaterdag bij doeading bij Eline te ontmoeten. En dan ook meteen te lezen dat al die creatieve inspiratie je heeft doen besluiten het werk even te laten liggen!! Via Eline heb ik jouw blog doorgekregen, en jahoor helemaal mijn stijl, superleuk, dus ik blijf je nu volgen.
Groetjes Helg

Ju@nita zei

Hoi Nathaly,

Eindelijk je bent er nog.Nog bedankt voor je leuke reactie op mijn blog,ja heb hem nog niet helemaal gescraplift.Heb jij al wat met die mallen gemaakt?Jouw creaties zijn ook weer super hoor,had natuurlijk niet anders verwacht toch?Ben benieuwd wanneer we elkaar eens tegen het lijf lopen,ik hoor je

Groetjes en liefs Juanita

Brendaxx zei

Wat heb je weer prachtige dingen gemaakt!! Nog bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog. En ja, wij hebben idd zo'n auto!Gaaf hè?
Groetjes,fijn weekend alvast en lekker blijven scrappen,je maakt zulke mooie dingen!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Wow, wat een prachtige dingen maak je. Het zijn kunstwerkjes op zich. En ook nog de binnenkant bewerken...geweldig! Ik ga je volgen want jouw stijl bevalt me goed!

Judith zei

Hoi Nathaly,

Bedankt voor je reactie op mijn blog.
Ik heb jouw blog doorgesnuffeld.
Mooie creaties maak jij zeg!

Groetjes Judith

loes de groot zei

schitterend!!! enne mag ik vragen welke stans deze muziek sleutel is ???

Scrapcreaties Mirande zei

Een beetje een late reactie. Maar ik wil je toch nog even laten weten dat ik je geboortjekaartje geweldig vind. Eenvoudig maar zooo super stoer. Ik ben er helemaal weg van. Ook je kerstverpakking ziet er geweldig uit. Ik ga ze maar even opslaan om als idee te onthouden.
Groetjes Mirande