vrijdag 2 april 2010

Chocolate-minty

Ik heb het de laatste tijd zo superdruk gehad dat ik noch tijd noch zin had om te scrappen. Maar zodra de tijd het een beetje toelaat komen ook de scrapkriebels weer terug. Het kaartje dat ik nu gemaakt heb vind ik zelf onwijs goed geslaagd. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.


Ik kon weer eens niet beslissen dus ik heb verschillende voorkanten gemaakt.
Ik ben weg van deze kleurencombinatie (heb ik vast al een keer of tien geschreven op deze blog :-)). Chocoladebruin en mintgroen vind ik zo mooi. Zeker in combinatie met lime en aqua.


Als je het kaartje openklapt krijg je dit. Beetje druk, dat weet ik. Maar de kleuren passen echt heerlijk bij elkaar en al die verschillende motieven en embellishments maken het helemaal af.


Gebruikte materialen:
o.a. Cardstock, papier Cobblestone van Scrapbook Walls en Charlotte van Scenic Route, Creatables vlinder, randpons, Nestabilities Label One, Quickutz flourish swirl, bloemen, Fiskars randpons etc.

6 opmerkingen:

Charlotte zei

Super super super supergaaf Nathaly!!! Ik vind jouw kleurgebruik echt helemaal top! :)

Unknown zei

Hey! Long time no see!
Ik vind ze allemaal super mooi!! En ja, mooie vlinders zijn het hè. Ik twijfel nog, maar ben al grotendeels over de streep hoor. Heb alleen afgelopen weekend al belachelijk veel gekocht hihihi... Wel 2 randponsen zelfs :D
Wens je een fijn paas-weekens!
xx Monica

Xio Gregorius zei

Hoi Nathaly,

Wat een prachtige kaarten. Geweldig

Xio

tanja'skaartenblog zei

hoi nathaly
wat maak jij mooie kaarten zeg ben volger geworden hoor

groetjes tanja

aukjev zei

Hoi Nathaly, ik was je ineens kwijt als 'scrapsistah' en kom je hier toevallig weer tegen. Wat heb je weer een leuke creaties gemaakt! Ik vind ze super. Je staat intussen weer bij mijn favorieten hoor !! groetjes Aukje

Scrap Hills zei

Hallo Nathaly,

En hier ben je dan!!!!
ik hoorde je maar niet, maar daar ben je dan weer.
Hoe gaat het met jou??? Je bent lekker op de scraptour :o)
helemaal super
ga je bij mijn favorieten plaatsen.
Heb je nog zin in een scrapweekendje???

liefs hil