zondag 10 januari 2010

Martha Stewart ponsen

Eind vorig jaar ben ik gevraagd door Pipoos Den Haag om voor het scrapbook festival iets te maken. Het was de bedoeling om de randponsen van Martha Stewart te demonstreren. En het liefst iets in kerst sfeer. Dat liet ik me geen twee keer vertellen. Ik heb twee prachtige merken gecombineerd. Twee verschillende merken die perfect samen gaan. Het papier was zo mooi dat het geen foto's behoefde.De vlinder is gemaakt met een normale vlinder pons. De randen heb ik daarna geponst met de Doily Lace randpons van Martha Stewart. Staat onwijs leuk en het lijkt regelrecht van een stans te komen.De postkaart stempel móest ik hebben. Het is zo leuk en past helemaal bij deze stijl. Beetje vintage maar toch niet helemaal. Modern Vintage of vintage à  la Nathaly :-)Een hoek van het dessinpapier heb ik gebruikt om de klep van een enveloppe mee te maken.
Het was er helemaal geschikt voor.
Gebruikte materialen:
o.a. Graphic 45 met de Christmas Past Collection en SEI met de Moravia lijn. Diverse Martha Stewart randponsen, Fiskars randpons, diverse bloemenponsen, Nestabilities Scalloped Oval small en Label One, Quickutz flourish swirl, Bind-it-all.

1 opmerking:

me-bear zei

Geweldig dat dit boekje nu ook online te bewonderen is! Ik heb al een paar keer staan wikken en wegen bij de Pipoos om te vragen of ik foto's mocht maken, maar pantoffelheld die ik ben, dat durfde ik weer niet hè. Dit voorbeeld ga ik nog eens gebruik van maken hoor. Ooit... hahaha...ik wil altijd zoveel, maar doen is een tweede...
xx Monica