zondag 29 mei 2011

London trip

Aangezien ik de laatste tijd door alle drukte niet veel gemaakt heb en ik jullie toch iets wil laten zien, ga ik de komende tijd wat Golden Oldies laten zien. Het volgend albumpje heb ik gemaakt na mijn tripje naar Engeland nu alweer twee jaar terug. Ik was op retraite in een geweldig landhuis in het prachtige Oxford en heb er daarna een paar dagen Londen aan vastgeplakt. Mijn handen jeuken om weer eens een album te maken, mijn uiteindelijke scrappassie.


Het boekje is geinspireerd op een album van Moniek Jannink, die gepubliceerd was in de Creatief met Foto's. Dit album is heel anders dan wat ik doorgaans maak. Maar ik wilde een keer een echt reisverslag maken met veel handgeschreven tekst en memorabilia. Lekker veel foto's en tickets in envelopjes en mappen.


Ik had echt lol in het maken van dit album dat uiteindelijk een heel stoere uitstraling kreeg. Ik heb veel kraft papier gebruikt samen met stempels, labels en echte postzegels.


15 opmerkingen:

Judith zei

Wow, Nathaly, ik heb elke foto vergroot, zodat ik geen detail zou missen van dit prachtige boekje! Geweldig gedaan (en ik heb ook nog iets geleerd (-;)
Heel gaaf! Hopelijk heb je gauw weer meer tijd voor het scrappen.
Ik wens je een fijne week,
groetjes van Judith

Jolanda zei

wat gaaf zeg,heel mooi!!

Patricia zei

Wauw Nathaly, je boekje is echt heel gaaf. Lekker stoer inderdaad. Leuk met al die labeltjes. Elke bladzijde is weer anders, super hoor. Groetjes Patricia

marion zei

Wow wat is dat onwijs gaaf gemaakt. Altijd leuk om in terug te kijken en opnieuw de herinneringen de revue te laten passeren. Ik vind hem helemaal toppie ! Liefs, Marion
PS Ben gelijk volger geworden hihi

Ingrid zei

het is echt een super mooi album geworden
zo leuk als herinnering, om regelmatig even door te bladeren
groetjes ingrid

Scrap en Kaartenfun zei

Hallo Nathaly,
Wat een leuk boekje over je vakantie in Londen.
Veel details heb je gebruikt. Heb je dit boekje soms gemaakt op een workshop in Heesch?/
Vind hem echt super. Ik scrap ook graag, maar de laatste tijd meer tijd aan kaarten besteed en .... een leuke candy weggeven. Misschien wil je mee doen??
Hartelijke groetjes en ik kom nog weleens langs "bloggen". Gelijk volger geworden.
Doeg Lida

Martha zei

Oh, dit is schitterend, wat mooi gedaan!! Prachtig als herinnering!
Groetjes,
Martha

Mirande zei

Hoi Nathaly,
Wat een geweldig mini-album! Daar zitten heel wat uurtjes werk in maar het resultaat mag er zijn. Ik vind het echt super. Heel erg leuk met al die labels en die stukjes met journaling.
Groetjes Mirande

Els zei

Geweldig leuk dit album van London. Leuk details aangebracht en zo blijft het leuk om dit album te bewonderen. Goetjes Els

Cornelie zei

Hoi Nathaly! Vanmorgen zag ik je leuke berichtje, bedankt daarvoor! Gelijk even een kijkje op jouw blog genomen! Mooi wat je allemaal maakt! Kom nog wel eens langs! Groetjes cornelie

Angela zei

Woww wat een onwijs leuk boekje!!!! Echt prachtiggg!!!
xxAngela

M@rjan zei

Ik ben er weg van!! Je hebt hier veel werk aan gehad en veel aandacht aan besteed en dat is echt te zien. Super, Nathaly

Groetjes, Marjan!

Vera zei

Dit is echt zo'n supertof album :)
Helemaal gaaf met al die details...!
heerlijk :D
Leuk dat je mn site hebt bezocht btw!
Groetjes

Vera

Brenda Roggeveen zei

Hoi Nathaly. Wat leuk dat ik jouw zomaar "per ongeluk" tegenkom op het internet via diverse blogs. Ik zie je foto en denk.... hè, die ken ik! Via SBN in Voorburg. Ik plaats je blog gelijk bij mijn favorieten.
Ik vind je boekje van Londen zoooooo leuk! Echt geweldig, al die details en mooie foto's! En al die leuke bewaardingetjes toegevoegd. SUPER!!!

Katherine B zei

hi there...newbie here to your blog and I'm so loving this mini album! Making Memories Travel line is so versatile!! I pinned it on Pinterest!

xoxo kate