woensdag 16 maart 2011

Pfff...da's lang geleden

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik actief was op m'n blog. Veel te druk gehad. Op m'n werk, met m'n opleiding, allerlei verslagen en rapportages die af moesten én een verhuizing. Wekenlang ruim 12 uur per dag werken (inclusief weekenden) gaat je niet in de koude kleren zitten. Ben nog maar een heel klein beetje aan het bijkomen en het is allemaal nog niet voorbij. Scrappen en blogs bekijken heb ik al lang niet gedaan. Alle spullen moeten nog ingeruimd worden en ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Het leuke is wel dat ik straks een hele zolder tot m'n beschikking heb. Je moet vervolgens wel alles weer opnieuw gaan indelen. Maar ja...
Ik heb trouwens recentelijk van twee personen een award mogen ontvangen. Door alle drukte heb ik niet eens tijd gehad om ze op mijn blog te vermelden.
Angelique en Juanita, hartelijk dank hiervoor. Het is altijd leuk als men je blogcreaties waardeert. Het enige is dat zo'n award wel wat werk met zich meebrengt. Je moet het doorgeven, de ander verwittigen etc. En helaas heb ik daar nu geen tijd voor. Mijn excuses dat ik mijn waardering nu niet aan een ander zal doorgeven maar ik koester mijn award des te meer. Nogmaals onwijs bedankt, dames. En weet je wat het leukste is, ik woon nu bij beide dames in de wijk. Angelique en ik wonen nu zelfs bij elkaar om de hoek! We zouden al lang een keer afspreken, Angelique, het moet er nu maar eens van komen, vind je niet?!?!

3 opmerkingen:

Mirande zei

Hoi Nathaly,
Ik kan me voorstellen dat je nu even geen tijd hebt om te scrappen. Nog eventjes flink opruimen maar dan kun je daarna lekker op je nieuwe scrapzolder aan de slag. Heerlijk lijkt me dat om voor al je knutselspulletjes een eigen plekje te hebben. Ik zit nu nog vaak ik de woonkamer met mijn hele hebben en houden. Maar euh, volgens mij heb je nog een Award gekregen, die je door alle drukte, denk ik over het hoofd hebt gezien, geeft niet hoor zou mij ook kunnen overkomen. Kijk maar even op mijn blog bij de wat oudere berichten. Weer een blijk van waardering erbij. Ik ben een van je trouwe volgens die je werk ook enorm waardeert.

Groetjes Mirande

Angelique zei

Ja hoor 'buuf' het gaat er nu echt een keer van komen. Gezellig dat je nu ook hier in Ypenburg woont.

Groetjes Angelique

Desirée-ScrapDees zei

hé leuk dat je toch even tijd had om bij me binnen te hoppen!
En ja die kaartenbeurs in denbosch ben ik inderdaad ook vaker geweest en vond het steeds minder worden, maar nu is er ook een handwerkbeurs bij, dus ik hoop dat het samen de moeite waard zal zijn!