zondag 18 april 2010

Nog meer kaarten

Ik vind dit papier zo mooi en bovendien had ik nog best wat over. En over creativiteit maar niet te spreken. Deze volgende kaart rolde er toen uit. Ik vond het heerlijk om ze te maken.Ook hier weer een binnenkant. Pas toen de kaarten klaar waren merkte ik dat ze weer in de kleuren bruin en aqua gemaakt waren. Blijkbaar trekken die kleuren me zelfs onbewust aan. Maar deze keer met warm oranje erbij.


Gebruikte materialen:
o.a. Cardstock, papier van Jillibean Cold Raspberry en Dill Blossom van SEI, Kaisercraft stempels, ponsen, Inkadinkado swirl stamp en Eline's zigzag stempel (vintage clearstamps).

5 opmerkingen:

Angelique zei

Deze zijn ook weer prachtig. Ik stuur je even een persoonlijk bericht via scrapdelight.

Groetjes Angelique

durvina zei

Deze zigzag is ook erg leuk, en gebruik ik ook wel eens, maar eigenlijk gaat er niets boven de echte(grapje)!!

Ingrid Danvers zei

Wat een prachtige kaarten. Vooral de eerste vind ik erg mooi. En die zigzagstempel is een makkelijk alternatief. Ik gebruik m'n naaimachine heel graag op m'n scrapwerk.

Judith zei

Hallo Nathaly,
Het kleurgebruik is weer geweldig! Kun je vertellen, met welk papier deze kaartjes gemaakt zijn? Ik vind aqua zo prachtig staan, zeker in combinatie met bruin.
Groetjes,
Judith

Nathaly zei

Dag Judith, bedankt voor je bericht op mijn blog. Ik heb je email niet om je vraag te beantwoorden dus doe ik het op deze manier. Het gebruikte papier heb ik inmiddels onder de foto vermeld. Heb je een blog? Nathaly