donderdag 15 april 2010

Art Specially in Zeist

Afgelopen weekend heb ik de Art Specially beurs in Zeist bezocht. Deze keer heb ik er overnacht zodat ik er twee dagen heen kon. Ik kon heerlijk relaxed rondlopen wetende dat ik zeeen van tijd had. Ik heb weer zulke leuke dingen gezien...Zucht...
Dit kaartje was een workshop van Angelique waarbij je kon oefenen met de Copic marker. Het moest een tasje voorstellen maar ik hou niet zo van die tasjes- kaarten en heb het hengseltje weggelaten.


Je kon ook kiezen voor een meisjes variant maar die was heel zoet roze met lichte kleurtjes in een tint die me net niet aanstond. En aangezien de combi van bruin met groen toch al mijn favoriet is, was de keuze niet moeilijk.


Ik vond het stempeltje op zich best goed ingekleurd. Ik maak eigenlijk nooit kaartjes met stempeltjes die je moet inkleuren. Dat inkleuren is niet zo m'n ding en ik ben er ook bar slecht in. Ik hoor van iedereen dat je moet oefenen. Maar zoveel geduld als ik heb met het knippen en plakken, zo weinig geduld heb ik als het op inkeuren aankomt. Misschien dat ik me er nog eens aan waag. Ik ben in ieder geval best tevreden met dit resultaat.2 opmerkingen:

Charlotte zei

Hij is prachtig Nathaly!!! Inderdaad mooi gekleurd en de kleurencombi is super! :)

Sandra's Scrapsels zei

Hij is superrrrrmooi Nathaly!
Ik vond deze kleurencombi ook erg mooi, maar had toch voor de roze gekozen.
Ik heb ook niet zo'n geduld voor het inkleuren hoor (gebruik ook geen Copics, maar een hele goedkope doos van de toko).
Enne...de volgende keer mag je mij gewoon aanspreken hoor hihihi, ik bijt niet, maar ik deel helaas (nog) geen handtekeningen uit hahaha (grapje)

Groetjes en een fijne dag!
Sandra