zaterdag 23 januari 2010

Different faces

Dit is een album uit de oude doos. Ik heb het al een tijdje geleden gemaakt en achteraf was ik toch niet zo tevreden over het papier. Tja...iets te felle kleuren naar mijn smaak. Terwijl ik de kleuren combinatie toch best mooi vond toen ik het kocht. Nou ja, oordeel zelf maar.Door de jaren heen heb ik heel wat kapsels gehad en dat wilde ik in dit harmonica albumpje laten zien. Het is gemaakt uit 1 vel paarse cardstock met een mal van het merk Artemio.


Hm...toch best mooi dat aqua, paars en lime. Heel fris.Ik ben gek op lintjes. En alles met polka dots. Vooral lintjes met polka dots.Dit was ook een erg leuk project om aan te werken. Bijna jammer dat het albumpje af is...hahaha


En hierbij een collage van het albumpje.


En hier een vervolg op het collage...ja, uiteindelijk vind ik het geslaagd.


Gebruikte materialen:
o.a. Papiermal van het merk Artemio. Het papier is Belleville van Scenic Route. Cardstock, swirl stans Bosskut Flower Silhouette 0365, Quickutz Butterfly stans, Prima Marketing clear stamps, Slice van Making Memories .1 opmerking:

me-bear zei

Jeetje, wat een boel haar! Hahaha!! Ik ken jou alleen maar met een heel kort koppie. Dit staat je toch ook wel heel goed hoor :)
Boekje vind ik super. Maar ik ben dan ook juist wel een liefhebber van wat meer felle en heldere kleuren.
xx Monica